AGENDA

Pedestrian Safety Advisory Council

Meeting #8

December 7, 2016 10:00 am – 2:30 pm

Invited:

Alexander, Monica; Anderson, Marc; Baldwin, Shelly; Chang, Dongho; Claybrooke, Charlotte; D'Avignon, Aimee (DOH); Delgado, David; Diekmann, Joshua; Edwards, Eric; Fernandes, Dolly; Grondel, Darrin (WTSC); Hitchcock, Will J (DOH); Hoff, Staci (WTSC); Judd, Bill; Matagi, John Lt; Myers, Christine; Nisbet, John; Julia Reitan; Schwan, Kurt; Shull, Janet; Taylor, Paul; Van Schalkwyk, Ida; Wigen, Karen

	Introduction	
10:00am		15 minute
	Welcome, Announcements; Updates	
	Shelly Baldwin, WTSC	
10:15 am	Review Annual Report	45 minutes
	Heidi Keller, Facilitator	
11:00 am	Report Discussion	60 minutes
	Review and finalize report sections	
	 Is this what we want the Governor and Legislature to know? 	
	• Are the right things emphasized?	
	Heidi Keller, Facilitator	
12:00 pm	Lunch	60 minutes
	Brown bag (refrigerator and microwave available) or grab something quick at local establishment.	
1:00 pm (sharp)	Report Discussion (continued)	45 minutes
	Review and finalize report sections	
	 Is this what we want the Governor and Legislature to know? 	
	Are the right things emphasized?	
	Heidi Keller and All	
1:45 pm	2017 Meeting and Work Planning	30 minutes
	Heidi Keller, Scott Waller and All	
2:15 pm	Next Steps and Adjourn	
	Darrin Grondel and All	