AGENDA

Pedestrian Safety Advisory Council

Meeting #9

February 22, 2017 10:00 am – 2:30 pm

Invited:

Alexander, Monica; Anderson, Marc; Baldwin, Shelly; Chang, Dongho; Claybrooke, Charlotte; D'Avignon, Aimee (DOH); Delgado, David; Diekmann, Joshua; Edwards, Eric; Fernandes, Dolly; Grondel, Darrin (WTSC); Hitchcock, Will J (DOH); Hoff, Staci (WTSC); Judd, Bill; Kessler, Ron; Matagi, John Lt; Myers, Christine; Nisbet, John; Julia Reitan; Schwan, Kurt; Shull, Janet; Taylor, Paul; Van Schalkwyk, Ida; Wigen, Karen

10:00am	Introduction	15 minutes
	Welcome, Announcements; Updates	
	Shelly Baldwin, WTSC	
10:15 am	Review Agenda & plan for today	5 minutes
	Scott Waller, WTSC	
10:20 am	Focus Area 4: Improve pedestrian data	1 hour, 40 minutes
	Whole group case study exercise for deep dive into current data sources	
	Staci Hoff, Geneva Hawkins, WTSC, and All	
12:00 pm	Lunch	60 minutes
	Brown bag (refrigerator and microwave available) or grab something quick at local establishment.	
1:00 pm (sharp)	Focus Area 4: Improve pedestrian data (continued)	60 minutes
	Case study exercise/discussion continued	
	Discussion: Data gaps and recommendations	
	Staci Hoff, Geneva Hawkins, WTSC, and All	
2:00 pm	Revisit 2017 Meeting Topics and Work Planning	20 minutes
	Heidi Keller, Facilitator, and All	
2:20 pm	Next Steps and Adjourn	
	Darrin Grondel and All	