DRAFT AGENDA

Pedestrian Safety Advisory Council

Meeting #12 May 24, 2017 10:00 am - 2:30 pm

Invited: Alexander, Monica; Anderson, Marc; Baldwin, Shelly; Chang, Dongho; Claybrooke, Charlotte; D'Avignon,

Aimee (DOH); Delgado, David; Diekmann, Joshua; Edwards, Eric; Fernandes, Dolly; Grondel, Darrin (WTSC); Hitchcock, Will J (DOH); Gable, Mike (WTSC); Hoff, Staci (WTSC); Judd, Bill; Kessler, Ron; Kirk, Annie; Matagi, John Lt; Myers, Christine; Nisbet, John; Reitan, Julia; Schwan, Kurt; Shull, Janet; Taylor, Paul; Van Schalkwyk, Ida; Wigen, Karen; Harris, Jennifer; Nelson, Geri; Dornfeld, Mike; Poe, Denise; Waller, Scott;

Keller, Heidi

10:00am	Introduction	15 minutes
	Welcome, Announcements; Updates	
	Scott Waller, WTSC	
10:15 am	Review Agenda for Case Reviews: Fatalities at 25 mph posted speed	5 minutes
	Scott Waller & Staci Hoff, WTSC	
10:20 am	Case 1: Collision reconstruction report Officer Paul Taylor	30 minutes
	Discussion, questions, identification of modifiable contributing factors	
	All	
10:50 am	Case 2: Collision reconstruction report	30 minutes
	Officer Paul Taylor	
	Discussion, questions, identification of modifiable contributing factors	
	All	
11:20 am	Case 3: Collision reconstruction report Officer Paul Taylor	30 minutes
	Discussion, questions, identification of modifiable contributing factors	
	All	
12:00 pm	Lunch	60 minutes
1:00 pm (sharp)	Case 4: Collision reconstruction report	30 minutes
	Officer Paul Taylor Discussion, questions, identification of modifiable contributing factors	

	All	
1:30 pm	Case 5: Collision reconstruction report Officer Paul Taylor	30 minutes
	Discussion, questions, identification of modifiable contributing factors	
	All	
2:00 pm	Potential recommendations	25 minutes
	Heidi Keller, Facilitator, and All	
2:25 pm	Review upcoming meeting schedule & adjourn	5 minutes

Next meetings:

June 28, 2017, 10 am 2:30pm, WTSC, Olympia July 26, 2017, 10 am 2:30pm, WTSC, Olympia August 23, 2017, 10 am 2:30pm, WTSC, Olympia September 27, 2017, 10 am 2:30pm, WTSC, Olympia October 25, 2017, 10 am 2:30pm, WTSC, Olympia November 22, 2017, 10 am 2:30pm, WTSC, Olympia December 27, 2017, 10 am 2:30pm, WTSC, Olympia